Verkligheten närmar sig drömmen

Av | april 18, 2016

till sthlmsreleaseHär är jag omgiven av en massa novellister, som tillsammans med ytterligare ett tiotal personer medverkar i Ordberoende förlags #Älskanoveller – 30 nyanser av saknad. Vi på bilden kommer att träffas under releasen som hållspå ”Under kastanjen.” Det känns verkligen magiskt att jag ska vara med som författare på en release i Stockholm.

Nu är det en novellantologi, men fantastiskt roligt att få vara med på riktigt. Och jag måste erkänna, smått generad, att det känns oerhört skönt att kunna berätta att min novell är på väg att bli utgiven, när folk som hört mig prata skrivande ställer den klassiska frågan: Hur går det med boken? Mitt svar nuförtiden, med ett litet ödmjukt leende, är att boken är snart klar och under tiden har en av mina noveller release i Stockholm den 3 juni. I år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *