Bokserien om Mia

Serien om Mia startade på riktigt med en skrivkurs november 2013. Innan dess hade jag funderingar på att skriva en bok om en kvinna mitt i livet som skulle heta Mia. Jag hade ett första kapitel och ett avslutande. Efter kursen visste jag att jag skulle skriva en trilogi och även att Mia skulle möta många utmaningar för att utvecklas till ett friare och starkare jag. Böckerna skulle komma med ungefär ett års mellanrum. Och så blev det, till min stora glädje och omåttliga stolthet klarade jag vad jag förutsatt mig. Men oj så mycket jag har behövt lära mig och så många timmar jag har ägnat åt mitt projekt som nu är i hamn.

Vill du köpa signerade böcker till specialpris kan du mejla mig på: sylvia@sylvialidennordlund.se

Du kan även köpa dem exempelvis på Adlibris eller från mitt förlag Förlagshuset Siljans Måsar

Böckerna kan läsas fristående, men om du vill läsa alla tre är det bäst att börja med första delen. Under varje flik finns mer att läsa om boken, och längst ner på varje sida finns länkar till recensioner.

Första delen: Allt det du måste, juni 2017

Andra delen: Om du bara vågar, september 2018

Tredje delen: Den enda du behöver, oktober 2019