Bokserien om Mia

Jag är så tacksam att mina böcker ännu recenseras och lyssnas på. För ett tag sedan läste jag dessa fina ord hos lexiebookish på Instagram: ”Vet ni inte vad ni ska läsa härnäst och har missat @sylvialidennordlund psykologiska och feelgood trilogi om Mia så rekommenderar jag er att verkligen ge dessa tre böcker en chans då jag fullkomligt gillade dem.
Ett stort tack Sylvia för att du hörde av dig och frågade om jag ville läsa dina böcker där sista boken fick mig att gråta några gånger och samtidigt lämnade mig med ett väldigt bra avslut även om jag gärna hade velat ha minst en bok till.” Hur härligt är inte det!!

Serien om Mia startade på riktigt med en skrivkurs november 2013. Innan dess hade jag funderingar på att skriva en bok om en kvinna mitt i livet som skulle heta Mia. Jag hade ett första kapitel och ett avslutande. Efter kursen visste jag att jag skulle skriva en trilogi och även att Mia skulle möta många utmaningar för att utvecklas till ett friare och starkare jag. Böckerna skulle komma med ungefär ett års mellanrum. Och så blev det, till min stora glädje och omåttliga stolthet klarade jag vad jag förutsatt mig. Men oj så mycket jag har behövt lära mig och så många timmar jag har ägnat åt mitt projekt som nu är i hamn.

 

Böckerna finns att köpa på Bokus, på mitt förlag eller av mig. De finns även som ljudbok och e-bok via Word Audio Publishing och hittas där ljudböcker finns, exempelvis på Storytel eller på Adlibris om du vill köpa dem.

I detta Youtubeklipp från Egenutgivarna läser jag ett kort avsnitt ur alla tre böckerna och svarar på några frågor om mitt författande.

Det är helt fantastiskt så mycket positiv respons jag fått av läsare under dessa år. Ännu droppar det in förfrågningar om att få recensionsexemplar av de första böckerna.

Då och då dyker det upp recensioner i flödet som jag närapå missar, som denna från so_many_books1: ”Ibland blir man påmind om en bok man läst och som man gillade lite extra. En sån bok var Allt det du måste av @sylvialidennordlund. Jag vet att när jag läste den så var den andra boken ute och att den tredje var på väg. Jag valde då att vänta med att läsa tvåan så jag skulle få läsa tvåan och trean efter varandra. Och nu är den här! Laddade ned båda och har nu plöjt dem då andra valt hockey och skidåkning på TV. Har sista biten kvar på trean och den ska vara klar innan jobbet börjar om imorgon. Ett bra mål om något!”

Eller denna härliga från Erikas bokhylla: ”Dags för del 3 om Mia – Det enda du behöver. 😍 En underbar serie som jag nu har lyssnat på några dagar varje ledig sekund. Rekommenderar den varmt❤️📚👌”

Älskar också alla fina foton som läggs ut av bloggarna, vilket fantastiskt jobb de gör! Så här skriver boktokdelux på Instagram: ”Älskar när man hittar en bra bok/serie och alla delar redan finns ute🙏🏻😍 #harintetålamodattvänta

Det har kommit en hel del förfrågningar från Bokbloggare om att bidra med böcker till utlottningar. Det känns roligt att bli tillfrågad och att kunna ge tillbaka något till dessa oförtröttliga bokrecensenter. Och särskilt roligt förstås att läsa om någon glad vinnare såsom Marie Skogsvik här intill!

Böckerna kan läsas fristående, men om du vill läsa alla tre är det bäst att börja med första delen. Under varje flik finns mer att läsa om respektive bok, inklusive fler fina recensioner.

Första delen: Allt det du måste, 2017, ljudbok 2018

Andra delen: Om du bara vågar, 2018, ljudbok 2018

Tredje delen: Den enda du behöver, 2019, ljudbok 2020