Återigen svepte döden förbi

Av | april 19, 2016

magnolia 1I natt svepte döden förbi mitt liv och tog med sig en fin äldre man. Även om det inte var helt oväntat, var jag inte förberedd. Är aldrig förberedd på det oåterkalleliga slutet på en levnadsbana, hur lång eller kort den än varit spelar ingen roll.

Sorg blandas med minnen. Mina sträcker sig ungefär tjugo år bakåt i tiden, medan min mans minnen finns med sedan längre än 60 år tillbaka. Ett stort tomrum och en djup saknad.

Jag tänker på min svärmor, och hur svårt det måste kännas att bli av med sitt yngsta syskon.

Syskon är viktiga på ett speciellt sätt. När båda föräldrarna är borta, är de tråden tillbaka till barndomen och kanske de personer som vi känt längst i vårt liv. Jag är tacksam för mina fyra syskon och hoppas att vi får ha varandra länge, länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *