Värsta berg och dalbanan …

Av | januari 25, 2018

Min första recension på Storytel var en ren katastrof. Om jag ska försöka vara positiv så är det tur att jag fått så många fina ord tidigare annars hade jag nog gått och lagt mig med täcket över huvudet.

Som tur är dröjde det inte många dagar innan det kom stjärnor och fina ord. Just nu har 188 personer satt betyg. Den låg nummer elva på topplistan bland mest lyssnade romaner. Känns toppenbra med tanke på att boken bara varit tillgänglig i två veckor. Hoppas på fler och att kanske jag får med ett inlägg på Storytels blogg.

Skrev ett sent i går kväll som hann bli natt innan jag var klar. Men det var alldeles för långt enligt nya direktiv. Jag kollade på en del gamla inlägg och tog i för mycket. Så nu håller jag tummarna för bättre lycka nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *