Dagens gästbloggare hos Storytel

By | januari 29, 2018

Att se sin egen bok omvandlad till tjusig ljudbokskusin med nytt omslag är så himla häftigt. Att följa hur kommentarerna blir fler och fler. Varje gång jag kollar är det dock med hjärtat långt uppe vid struphuvudet. Vet ju att många författare inte läser omdömen om sina böcker just för att de kan vara så elaka. Pratade med en skrivarkollega som tyckte att man borde kunna få vara anonym men med ett alias. i så fall kan man ju se om det är samma negativa människa som skriver på många ställen eller om det är olika personer. Självklart behöver det få finnas kritik men kanske den kunde vara mer nyanserad och saklig.

När jag fick frågan från mitt ljudboksförlag Word Audio om att skriva blogginlägg till Storytel om mig och boken fick jag hålla i mig för att inte hoppa runt som en galning. Hur stort är inte det, att finnas med bland en massa favoriter som skrivit där före mig.

En av mina Facebookvänner tycker att jag är en ”Rising star” i författarvärlden. Kul, men är inte lika säker på det. Otroligt roligt i alla fall att min bok hittills nått ut till en hel del människor varav ett antal hört av sig med kommentarer. Min förhoppning med boken är, liksom med mina handledningar och samtal, att bidra med något som kan ge funderingar och insikter som kan leda till nödvändiga livsförändringar.

Gästblogg: Sylvia Lidén Nordlund om ”Allt det du måste”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *