En dröm till som går i uppfyllelse!

Av | januari 11, 2018

På Göteborgs spårvagnar har jag under flera år sett reklambanners med text som ”Vad vill du lyssna på idag?”. Storytels stora utbud av ljudböcker och e-böcker. Från och med i dag finns även jag med där bland alla stora författare.

Allt detta för att jag vid ett mingel för flera år sedan stötte på Word Audios Jessica som kom ihåg mig när hon läste ett blogginlägg om Allt det du måste. Så fick jag ett mail med en förfrågan ifall jag ville skriva avtal. Först trodde jag inte att det var på riktigt men förstod snart att det faktiskt hände mig!

Ett nytt grymt omslag har den fått av Maria.

Nu hoppas jag på många, många lyssnare! Janna Erikssons röst är väldigt behaglig att lyssna till och inlevelsefull i de olika personligheterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *