Värmlands bokfestival

Av | november 26, 2019

Ännu en helg har passerat i bokens tecken, denna gång i Karlstad. Många trevliga upplevelser, inte minst att träffa Monica Asplund i verkliga livet. Hon vann mina första böcker i Facebook-gruppen Feelgoodfredag och kom nu för att köpa del tre och för att säga hej! Flera andra blivande läsare ville gärna ta ett foto, det kändes som att jag var en riktig kändis! Jonas, kurskamrat från Svartsö, tittade också förbi.

Jag träffade även mina författarkollegor Monica Österdahl och Marie Hedegård, den sistnämnda har sina föräldrar där så att vi kunde sova i gästlägenhet i stället för på hotell. Väldigt behändigt!

På fredagskvällen var det kulturmingel med musik och snittar, innan vi åkte hem och tittade på idol, trötta av alla dagens intryck.

Att prata runt min trilogi från Lilla Scenen var inte så pirrigt som jag trodde, men så framträdde också Hans Rosenfeldt samtidigt på Värmlandsscenen och drog till sig väldigt många fler besökare än jag …

En ny bekantskap blev debuterande författaren Senada Amors Lauronen som var snäll nog att frakta hem mina böcker när jag oväntat fick ta tåget hem på lördagskvällen. Som tur var bor hon bara några minuters gångväg från mig och bjöd på gofika när jag hämtade mina böcker i dag.

Jag hoppas att kunna vara med igen nästa år, för det var väldigt trevligt att möta alla glada värmlänningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *