Allrakäraste syster och Tellus bokmässa

Av | december 1, 2019

Vilken härlig kombination, att få träffa sin syster och samtidigt vara med på Tellus bokmässa i Linköping. Dessutom hjälpte Linda till med allt, från att fixa monter till att låna ut juldekorationer och ordna lunch.

Jag var med även förra året och i år slog jag rekordet sålda böcker jämfört med då. Men antalet sålda böcker är ändå inte det som gör en helg minnesvärd, även om det förstås är roligt att hitta nya läsare. Nej, umgänget med kära släktingar och författarvänner, liksom att prata med alla bokintresserade är ändå den stora behållningen.

Jag delade återigen bord med min förlagskollega Åsa Westerlund-Kindahl och vi hade turen att få Carina Drätting vid bordet bredvid. Henne lärde jag känna på skrivkurs 2013 och sedan dess ses vi åtminstone en gång per år när hon bor hos mig under bokmässan.

Författandet är magiskt, och dessutom har jag fått en hel hoper av nya vänner som har samma intresse som jag!

Även denna gång pratade jag i Speakers Corner och Carina höll ett längre anförande om sin bok ”Dödlig konsekvens”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *