En alldeles underbar recension

Av | november 21, 2019

Alldeles i början av min författarkarriär, innan jag hade fått ett kontaktnät, gick jag in i en bokhandel i Luleå och överlämnade min första bok till bokbloggaren Vargnattsbokhylla. Jag hade sett namnet och letat fram ett mobilnummer som jag helt fräckt ringde upp, och fick lov att överlämna en bok för recension. På baksidan av min andra bok citerar jag från den recensionen. Nästa bok fick ännu bättre omdöme och jag var en smula nervös inför vad Victoria skulle säga om min tredje bok.

Tårögd läste jag vad hon har skrivit och det jag bara måste klistra in:

”Det här är sista delen i trilogin om Mia. De två tidigare delarna heter Allt det du måste och Om du bara vågar. Jag gillade första, tyckte ännu bättre om tvåan och kan nu säga att trean är min favorit. Det har verkligen gått uppåt hela tiden.

I den här känns det som att Mia har kommit mer i fas med sig själv. Hon har blivit lite tryggare och stadigare och det är fint att se som läsare när jag följt henne genom så mycket svårt i två böcker redan. Med det sagt är det inte konfliktfritt här heller, hennes exman är fortfarande en tölp vissa stunder, hennes dotter kommer inte riktigt överens med hennes nya partner och hennes mamma har inte lång tid kvar. Det är fortfarande mycket hon måste hantera men det känns ändå som att hon har hittat en styrka i sig själv.

Det här känns som ett värdigt avslut på hennes berättelse och jag är glad att jag har fått följa med på resan! Letar ni efter böcker som tar upp vardagsproblem, saker som lika gärna skulle kunna vara hämtade från verkliga livet och äkta känslor kan jag rekommendera de här tre böckerna.”

Vargnattsbokhylla hittar du här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *