Välförtjänta, lata dagar i Las Palmas

Av | juni 25, 2019

Efter att i torsdags ha skickat in mitt manus till tredje och avslutande delen om Mia, Det enda du behöver, blev det äntligen semester! Min förläggare Yvonne har redan kommenterat: ”Oj,vilket manus du avslutar trilogin med. Åter fängslas jag av din detaljrikedom som gör att läsaren direkt lyfts in i handlingen, är med i alla steg och känslor samt delar ALLT. Du är ju en sådan underbar författare. Jag har inte läst hela än, men jag njuter till fullo …” Vilken underbar inledning!

De tre veckor som jag är ledig innan manuset kommer tillbaka från lektören, tillbringar jag i Las Palmas tillsammans med min man Stefan. Den första veckan har hans barnbarn Lova varit med oss. Bad varje dag, många glassar och en hel del shopping … Allt som behövs för en riktig semester, enligt min åsikt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *