Semester med små trevliga förhinder

Av | juli 2, 2019

Efter inskickande av mitt tredje romanmanus tänkte jag mig total frihet från dator, mejl och skrivuppgifter. Riktigt så har det inte blivit, bara nästan. I morse fick jag ett telefonsamtal från en diakon som ville ha en föreläsning om Nonviolent Communication i september, och förstås innehållspresentation och presentation av mig. Så kul att få föreläsa om kommunikation, mitt absoluta favoritämne. Extra roligt att hon först stötte på mitt namn när hon råkade hitta mina ljudböcker på Storytel.  En del samtal och mejl blev det.

I går blev jag kontaktad av en förlagskollega som debuterar och undrade om han fick finnas med på ett hörn av mitt bokbord på Värmlands bokfestival. Självklart hjälper vi författare varandra om det går.  Ett antal mejl och telefonsamtal blev det.

En av mina testläsare hörde av sig om mitt manus, och såklart ringde jag upp och pratade en stund.

Sedan har jag intervjufrågor att besvara från bokbloggen Systrarna Boktokiga samt ett gästinlägg på en annan blogg att författa. Men det får bli morgondagens projekt. Eller kanske i övermorgon:)

Vilket härligt författarliv, och visst har jag hunnit med ett och annat bad och lite, bara lite, shopping! Så har jag världens vackraste utsikt dessutom …

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *