Tredje gången gillt

Av | juni 18, 2019

Det känns fantastiskt att Förlagshuset Siljans Måsar för tredje gången vill arbeta med och ge ut min sista roman om Mia, Det enda du behöver. Att jag återigen har knuffat mig själv igenom den långa processen av att skapa innehåll till en hel roman känns också alldeles fantastiskt. På torsdag landar manuset hos samma redaktör/lektör som läste Allt det du måste. Det ska bli spännande att höra Fridas tankar om min utveckling som författare och Mias utveckling som huvudkaraktär. Snart påbörjar Ann-Sofie på Lilla Blå Tornet arbetet med omslag. Så småningom blir det, efter ett antal omarbetningar, korrekturläsning samt författande av baksidestext. Och sedan arbetet med att nå ut. Jag hoppas på samma intresse hos bokbloggare för denna bok. Längtar så tills jag får boken i min hand, även om det kommer att vara vinter i november när det är release.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *