Vad är väl en release på Göta källare?

Av | april 15, 2016

Birgitta och EwaSåklart är den alldeles, alldeles underbar! Tyvärr hade jag inte möjlighet att delta igår när Oberoende förlag (förläggare Ewa Åkerlind till höger på bilden), hade en hejdundrande releasefest för ”Lustans tivoli”, av Birgitta Andersson , eller Backlund som jag känner henne som(till vänster i bild). En sprallande glad kvinna fulladdad av positiv energi. Vi träffades på Fåröförfattarveckan i somras.

Hon gjorde succé med boken ”Blondie” för några år sedan och nu är det dags för nästa mappie-succé, det är jag säker på. Och om inte alltför länge har förlaget release för novellantologin, årets #Älskanoveller, där flera författare från Fåröveckan är med, inklusive stolt och lycklig undertecknad.

2 kommentarer om “Vad är väl en release på Göta källare?

 1. Birgitta Backlund

  Fina Sylvia!
  Jag saknade dig på min release! Hoppas att vi ses snart så jag får krama om dig!

  Svara
  1. Sylvia Post author

   Ja, det hoppas jag också. Vet ju att du missar saknadreleasen. Jag har tänkt mig till ”Operamopsens” release, kanske vi ses då!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *