Känslorna går igenom texten

Av | april 16, 2016

skrivmaskinÄntligen har jag kommit till skott med nästa novell. Jag väljer för tillfället att vara nöjd med detta faktum samtidigt som jag försöker förtränga boken som ropar på mig i bakgrunden.

Det sägs att känslorna som författaren har när hen skriver, går igenom texten och in i läsaren. I så fall kommer mina framtida läsare att få en tår i ögonvrån, för det fick jag. Skrev ju första utkastet under en resa, och började skriva det på dator idag. Mitt minne är egendomligt kort, så jag kom naturligtvis inte ihåg exakt hur mina ord föll i novellen. Lättrörd som jag är kände jag mig väldigt ledsen under tiden jag skrev. Så min novell borde bli väldigt berörande. Jag förstår verkligen inte varför det alltid blir så sorgliga historier som min fantasi föder fram. Egentligen är jag en mycket positiv person. Det kanske är min skugga som träder fram och tar plats på min egen litterära scen. Hur som helst, är jag nöjd med de första sidorna jag åstadkommit till novelltävlingen som Ariton förlag anordnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *