Trevligt möte på Akademibokhandeln Kungsgatan

Av | februari 22, 2022

Bokrea är en favorit i repris. När jag gjorde min förhandsbokning fick jag en bekräftelse undertecknad av Caroline, men tänkte inte mer på det. Förrän jag kom in i butiken och mötte ett bekant ansikte.

Första gången jag träffade Caroline var när min författarvän Camilla Davidsson hade en signering på Akademibokhandeln i Kungsbacka. Då var Caroline en av de trevliga anställda som organiserade signeringen.

När min första bok kommit fick även jag komma dit och signera och Caroline till och med hade med boken på ”Vi tipsar.” Det blev fler signeringar, så roligt varje gång.

Och nu är Caroline butikschef på Kungsgatans butik! En riktigt glad överraskning, med ett trevligt men kort samtal mitt bland bokreabesökare. Och om drömmar går i uppfyllelse kommr jag en dag inom en rimlig framtid att signera min nästa bok hos henne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *