Saras Afternoon Tea, gånger två

Av | februari 24, 2022

Återigen har jag haft glädjen att bli inbjuden till Saras vackra våning. Förutom Sara och Christina, träffade hennes trevliga gäster och pratade författarskap. En av gästerna kändes väldigt bekant. Hon bodde i Olskroken där min huvudperson Mia jobbar, och där jag har bott. Kanske där jag sett Bettan då, tänkte jag. Men så sa en av hennes väninnor som också var med att Bettan boxas. Då trillade polletten ner och vi tog ett foto tillsammans med böckerna som hon köpte.

Mätt, väldigt mätt, och mycket glad åkte jag hem. Tackar min lyckliga stjärna att jag får vara med om så många roliga saker, tack vare mina böcker. Förhoppningsvis blir det fler tillfällen under hösten …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *