En härlig recension av min första bok

Av | februari 20, 2022

Sofias_books på Instagram vann andra delen i min trilogi, Om du bara vågar, för ett tag sedan. När hon la ut bilder på bokhögar, såg jag den och erbjöd henne de andra två delarna om hon ville läsa. Och idag kom första recensionen:

””Allt det du måste” är den första boken i Sylvia Lidén Nordlunds trilogi om förskolläraren Mia. Det här är en bok som berör och väcker känslor. Den känns verklighetstrogen och man kan lätt identifiera sig med Mia.

Jag lider verkligen med Mia när hon blir mobbad och utfryst av sina kollegor och dessutom har en man som är självcentrerad och tar henne för given. När det dessutom visar sig att hennes 12-åriga dotter har problem i skolan blir det för mycket för Mia och hon blir sjukskriven för utmattningssyndrom.
Hennes vän Serena ger henne en matlagningskurs och en bok med visdomsord i present. Det blir ljuspunkterna i hennes liv. Ett liv som hon förstår måste få en ändring för att hon ska komma vidare i livet.

Boken är både fängslade och välskriven. Jag är glad att jag har de två andra böckerna här hemma för jag vill veta hur det kommer gå framöver för Mia, både på jobbet och på hemmaplan.

Tack för recensionsexemplaret @sylvialidennordlund ❤️

Bokens första mening: Min mage rör sig i obekväma inre dallringar.”

Tack själv, säger jag till Sofia och ser med spänning fram emot när hon läst fler delar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *