Exceptionell skrivarkurs i Stockholms skärgård

Av | juni 8, 2019

Det är omöjligt att sammanfatta dessa dagar i juni på Norra Svartsö, men jag gör det ändå. Med ett enda ord: Underbart!

Bilderna talar för sig själv, tänker jag, och då är endast en bråkdel med från allt som denna skrivarkurs med Mian Lodalen och Sara Lövestam (arrangör Ingrid HedmanSkrivarresor). Att min vän sedan författarveckor på Fårö, Petra Sandberg Holstensson, var vegansk kock gav vistelsen en extra knorr.

Till skillnad från Fåröveckorna och andra skrivartillfällen fick jag skrivit flera kapitel på min kommande roman, sista delen om Mia. Och tur var väl det, med tanke på att jag väldigt snart ska lämna ifrån mig manuset till mitt förlag.

Nu hoppas jag bara på en fortsättning nästa år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *