Storytel – veckans utvalda och bland topp fem strax efter Camilla

Av | januari 15, 2020

Mina två första böcker har det gått skapligt för på Storytel, som anger antal betyg så att det går att jämföra. Sedan är det fler som lyssnar än som ger betyg, ibland så många som tre till fyra gånger fler men det varierar förstås.

När nu Det enda du behöver skulle släppas var jag mer avslappnad och tänkte att det blir som det blir, ändatills min författarvän Camilla Davidsson hörde av sig och berättade att boken var en av veckans utvalda på Storytel. Och sen hamnade jag bland de fem mest lyssnade romanerna senaste veckan och hängde kvar där ett bra tag, liksom på topplistan för feelgood-böcker. Det roligaste var att två av de andra böckerna, Julia och Jack samt Väninna sökes är skrivna av två av mina författarvänner.

Att jag fanns på samma lista som Camilla Läckbergs bok, strax efter, var väl en extra fjäder i hatten. Kuriosa i sammanhanget är att jag träffade henne i vimlet 2014, innan ens min första bok var skriven, och fick ett foto taget av oss med hjälp av min syster Linda. Camilla var mycket vänlig och önskade mig lycka till med min bok. Och nu har jag tre stycken utgivna romaner, både som böcker och ljudböcker! Och fler ska det bli, tänker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *