Utlottningarna duggar tätt

Av | januari 20, 2020

Det är ett extra lyft att ha en färdig trilogi när jag får frågan om att hjälpa till med bokvinster. Verkligen hedrande att bli tillfrågad eller att mottas med så positivt om jag erbjuder böckerna i någon tävling.

I december hade jag glädjen att få vara lucka tretton, Lucia, i Bokbesatt och Bokviskerskans adventskalender. Texten i luckan kändes lockande tycker jag: ”En mörk luciakväll är det skönt att krypa upp i favoritfåtöljen med en kopp te och fängslande läsning, därför är det extra kul att du idag har möjlighet att vinna hela trilogin om Mia, ”Allt det du måste”, ”Om du bara vågar” och ”Det enda du behöver” av Sylvia Lidén Nordlund idag!”

I januari har det varit utlottningar för att fira följare såsom exempelvis Sofias bokhylla som firade 2000 följare och lottade bland andra ut mina böcker och skriver att hon gillade dem mycket.

Häromdagen var det Boktantens tur att fira 3000  följare genom att lotta ut böcker. Den 23/1 utses den lyckliga vinnaren av min trilogi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *