Signeringsturné i Göteborg med omnejd

By | december 16, 2018

Dagen efter bokmässan i Linköping var det dags för ett signeringsbesök på Akademibokhandeln i Kungsbacka, denna gång med roman nummer två, ”Om du bara vågar”. Inte samma rekord som förra gången, men jag var ändå nöjd.

Sedan följde signering på Akademibokhandlarna i Olskroken 8/12, på Järntorget 13/12 och i Lerum den 15/12. I Lerum blev det extra trevligt eftersom två av mina författarvänner, Susanne Hydén och Annika Klemming, bor där och kom förbi för att säga hej.

Sammantaget har bokhösten varit enormt innehållsrik, med allt från boksläppet i september, årets höjdpunkt stora bokmässan, olika framträdanden och signeringar. Jag är väldigt tacksam över att jag var klok nog att inte försöka mig på att starta med nytt bokprojekt utan bestämde mig för att vänta till januari nästa år, efter alla helger och efter min man åkt till vintervistelsen i Las Palmas. Det gäller att ha fokus på skrivande och inte alltför mycket saker runt omkring som lockar. Det hoppas jag blir verklighet nästa år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *