Gott Nytt År!

Av | januari 1, 2019

Ett nytt år, och nya utmaningar. Om några veckor är det dags att sätta igång med det stora projekt som att skriva bok innebär. Det verkar inte spela någon roll alls att jag redan skrivit två böcker innan. Det känns lika oöverstigligt stort ändå. Hur ska mina idéer som finns nedkrafsade på lite olika ställen, i allt ifrån mobilen till en baksidan av en gammal inköpslista, kunna ta form och bli en hel bok?

Men än så länge ska jag njuta av att umgås med min man innan han reser till sitt älskade Las Palmas.  Dessutom får jag passa på att umgås med svärmor som fyller 91 år just på årets första dag och resten av släkten i Luleå, där jag befinner mig just nu.

Aningens för kallt för en inbiten Göteborgare, men ändå väldigt vackert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *