Bokmässa i Linköping

By | december 1, 2018

Att delta på bokmässa är alltid lika roligt, även om bokmässan i Göteborg är säkert hundra gånger större än denna i Linköping, som hölls på det fina biblioteket. Jag fick chansen att prata om mitt författande på Speakers Corner och träffade många intressanta människor som var lika intresserade av böcker som jag.

En äldre herre och jag pratade länge om Jonas Gardells senaste bok, ”En villkorslös kärlek”, som vi båda läste. Båda var vi lika irriterade på hur Jonas lagt upp det hela, som en efterskrift efter hans död. Vi förstod inte alls vitsen med det sättet att skriva.

Jag träffade flera författarkollegor, bland annat Åsa Bonelli som varit min förebild i bokskrivande bland annat vad gäller att ha korta kapitel. och så hann jag byta några ord med stjärnan på mässan, Agneta Sjödin. 

En del böcker fick jag sälja, känns fantastiskt att ha två romaner utgivna och en tredje på gång efter helgerna. Ett särskilt extra plus med hela helgen och mässan är att min syster Linda, som bor just i Linköping, var med hela dagen och att vi hann umgås kvällen innan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *