Bloggintervju av Systrarna Boktokiga

Av | juli 7, 2019

Systrarna Boktokiga har skrivit mycket fina recensioner om mina romaner, och därför känns det extra roligt att även bli intervjuad av dem på deras blogg.

Många kluriga frågor, t ex denna:

Har du någon favorit bok?

Bra fråga som är nästan omöjlig att svara på, men jag ska försöka. De böcker som jag har läst flest gånger är ”Borta med vinden” för att karaktärerna fångar mig varje gång, i sina mänskliga tillkortakommanden. Jag var i tidiga tonåren första gången jag läste den. Filmen har jag också sett flera gånger. Den andra som nog är okänd för de flesta är skriven av Paul Gallico och heter ”Mitt hjärta i din hand”. En sorts askungesaga om en ung kvinna som tappat tron på livet och hittas av en kringresande dockteater. Den har jag gråtit och skrattat till många gånger. Sedan finns det en uppsjö av fantastiska böcker och författare som är för många för att räkna upp.

Intervjun presenterades även på Instagram.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *