Release för Operamopsen

Av | maj 26, 2016

image

Äntligen var det dags för release igen. Jag älskar att vimla runt och prata om författarskap och skrivande samtidigt som jag möter gamla vänner. Denna release var för boken Operamopsen, skriven av Disa Åberg och hennes dotter Linda Bonaventura, om ett stambyte i ett hus där en mops spelar en av huvudrollerna.

Särskilt roligt var att min storasyster Lena skrivit en blurb och även var den som intervjuade författarna om bokens uppkomst.  Att sedan en av mina favoritsångerskor Frida Örhn sjöng tillsammans med Linda var fantastiskt.

Nu sitter jag på tåget hemåt. Nöjd med dagen och ser fram emot läsning av den sällsamma historien om en svart mops och kärleksaffärer  och allt annat som händer i denna tragikomiska historia.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *