I morgon får jag se Operamopsen

Av | maj 25, 2016

operamopsSitter just nu på tåget på väg till Stockholm, för att gå på release i morgon.

En rad sammanträffanden gör att jag ska gå på just Disa Åbergs release av hennes och dotterns bok ”Operamopsen”.

Hösten 2014 pratade jag med min storasyster i telefon och berättade att jag skulle på skrivarkurs i Las Palmas. Det skulle Lenas väninna också. Som jag suttit mitt emot när Lena fixade in mig på radiogalan några år innan. Jag hade sett namnen på kursdeltagarna, fast inte kopplat ihop namn och person. Och nu fick jag chansen att prata närmare med Disa under en veckas kurs.

Jag hoppas verkligen att Operamopsen blir den succé som den förtjänar. Disa höll på att skriva det sista under kursen. En synnerligen annorlunda, fantasirik och rolig historia. Hur hon och dottern Linda fördelade skrivandet vet jag inte, men får säkert höra det under releasekvällen. Operamopsen finns redan på Storytel! Nu håller jag tummarna för resten!

IMG_3174Här är kursdeltagarna. Bakom Disa sitter Ordberoende förlags Ewa Åkerlind, som ger ut boken. Bredvid henne sitter Eva Swedenmark som nyss haft release med sin bok ”Om ni inte börjar leva gör jag slut”, också Ordberoende. Med på bilden är också Carina Drätting som finns representerad i samma novellantologi som jag,  och som vi otåligt väntar på. Carina var dessutom med i förra årets #Älska noveller. Tora Greve till vänster har gett ut ett antal böcker på eget förlag. Utgiven är också Åke Högberg. och så är vi några kvar som har det roliga framför oss. Jag sitter i gott sällskap får man säga!

I kväll ska jag sova hos en väninna som min man och jag lärt känna, såklart, i Las Palmas. Jag är tacksam över mitt liv som är så omväxlande och fullt av intryck och människor att lära känna djupare. Mycket tack vare att jag började skriva på allvar under 2013 och att jag gått Ann Ljungbergs skrivarkurser i Las Palmas..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *