Redigering med förhinder

Av | mars 30, 2022

Tänka att jag klarade mig ända hit utan att bli smittad. Men nu var det dags för en rejäl förkylning, med hosta och feber. Min man testade positivt några dagar innan jag blev sjuk. Det är hans snabbtest på fotot, för min visade såklart ingenting. Kanske jag faktiskt hade covid redan i december, när jag var förkyld och testade negativt? Sedan dess har ju informationen om snabbtesternas validitet förtydligats.

I min värld råder i alla fall ingen tvekan om att det var covid den här gången. Som tur är fick vi båda behålla lukt- och smaksinne. Är ännu trötta och sover mycket, men annars återställda.

Redigeringen av mitt manus fick vänta några dagar när jag var som mest sjuk. Det var helt omöjligt att fokusera på texten och att få hjärnan att samarbeta. men nu så …

Innan påsk ska manuset vara klart, så det så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *