Janesh Vaidya – igen

Av | mars 14, 2022

När jag skrev min första roman, fick jag tips om en bok jag bara måste läsa. Det var I det sista regnet av Janesh Vaidya. Jag älskar kloka ord och funderingar som blir livsvisdom att ta till sig.  I Janesh bok kryllade det av sådana. Under Bokmässan 2017 där jag medverkade som författare, var jag medbjuden till författarloungen av min vän Camilla. En av luncherna satt jag och väntade på henne, då ett sällskap slog sig ner vid bordet intill. Jag sneglade åt sidan … och sa alldeles överväldigad av känslor: ”Janesh is that really you?” Han svarade med ett leende, varmt och närvarande: ”Yes, I think so …”

Vi pratade en bra stund, och jag fick chansen att tacka honom för att han så generöst tillåtit mig att citera från hans bok. Vi tog ett kort, som jag värderar högt och hans agent fick min bok.

Så här skrev janesh till mig på messanger: ”Nice to hear from you Sylvia. You can use any of my quotes from the book referring the title/origin. All the best for your writing! Sending you love and light from the Ayurveda Village”

Nu håller jag på att redigera min fjärde roman, och har hittat ytterligare en bok av Janesh att citera ur, Lev som du drömmer, även här hittar jag en massa guldkorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *