Majornas bokmässa 15 maj

Av | april 2, 2022

Majorna och bokmässa – vilken passande kombo för min trilogi! Och lite tur får man också ha. Jag anmälde mig på chans, och kom med. Kan tänka mig att det är många som är intresserade av att medverka.

Nu är det bara att hålla tummarna för fint väder och många besökare. Min trilogi om förskolläraren Mia som bor i Majorna lever än. Jag brukar kolla antalet betyg på Storytel inför mina uppdateringar av hemsidan. Och betygen tickar på, sakta men ändå!

En dröm är att de ska bli utgivna i pocket, efter viss revidering kanske … Tills dess hoppas jag på mitt nästa manus som jag har några veckors arbete kvar på. Sedan är boken redigerad på längden och tvären och jag är hjärtligt trött på den. Det senare brukar vara ett tecken på att man inte kommer längre.

Den är så mycket bättre än den ursprungliga versionen, tack vare testläsare Helena Ziheri och lektör Catrine Tollström, liksom broderns och kurskamraters input.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *