Personliga utlopp för kreativitet

Av | april 29, 2016

amadora5Fotot på denna gula ros som är dagens bild tog jag för många år sedan i trädgården som vi då hade. Att fotografera alla vackra blommor var ett stort nöje, och kreativiteten blommade.

Några år senare behövde jag modernisera min hemsida, och då kom rosen till användning. Jag satt i timmar tillsammans med en god väns son, och testade olika varianter för att skapa en tilltalande hemsida. Ett trevligt och fruktbart samarbete, där rosen prydde sidan om coaching.

Nu är den sidan utbytt mot ytterligare modernare variant, men finns fortvarande i cyberrymden under namnet www.amadora.se ifall någon blir nyfiken. Min första är borta, och tur är väl det.

Rosen har fått ny färg med hjälp av min bonusson och pryder nu bannern på denna hemsida, som kom till under kreativt samarbete. Den kreativa energi som ungdomar har smittar av sig på mig och gör att jag i diskussioner kommer på idéer som inte dykt upp annars.

Idag hjälper min man mig med layout till visitkort, där rosen i sin nya form ska finnas med. Jag gillar förnyelse men samtidigt vill jag känna igen mig och ha förankring i historien .

Kreativitet är förnyandets energi och förutsägbarheten ger stabilitet och trygghet, en perfekt kombination för mig.

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *