På andra sidan växer gräset – blogginlägg 100

Av | juni 8, 2016

imageDag 100, sista dagen, i bloggutmaningen i att skriva ett inlägg varje dag i 100 dagar. Det är märkbar skillnad på skrivflyt och skrivglädje nu jämfört med 2014, då jag var med för första gången. På köpet har jag hittat många bloggar att följa. Ska bara ha tid att skriva på mitt stora projekt också. Ska såklart fortsätta blogga om mitt skrivande och andra saker som berör mig. Inte varje dag dock. Kanske någon gång per vecka.

Avslutar denna bloggomgång med att berätta om dagens firande. En av mina skrivande vänner som jag lärde känna på Fåröförfattarvecka förra sommaren hade release för sin roman ”På andra sidan växer gräset”. Petra Sandberg Holstenssons bok handlar om att komma ut efter 30. ”Känslorna är från mitt eget liv, men allt annat är påhittat”, sa Petra idag. Ser med spänning fram emot att läsa.  Petra är dessutom med i samma novellantologi som jag. Ni vet den där om saknad, som har Göteborgsrelease på söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *