Många författare på samma dag

Av | juni 7, 2016

imageMina Stockholmsdagar närmar sig sitt slut. Idag har jag träffat rekordmånga författare. Ordberoende förlag hade invigning av nytt kontor, och många författare på plats. Verkligen  fantastiskt att vara där och inse att jag hade träffat de flesta förut i olika sammanhang. Anna Lönnqvist hade samtidigt release för sin andra roman ”Tjugo år av dig”.

Kvällen avslutades med tapas och samvaro med en författarvän som jag haft mer kontakt med, Monica Österdahl. Hennes andra bok, en barnbok som heter ”Sami räddar Glädjen”, kommer ut i dagarna. Jag fick en hel del peppande och ska satsa stor energi på att färdigställa min roman. Har pratat så mycket om den att det känns som den är klar och utgiven sedan länge!

2 kommentarer om “Många författare på samma dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *