Nytt medlemsskap som författare

Av | april 7, 2019

Till min glädje har jag under veckan som gått blivit nybliven medlem i både Egenutgivarna och Sverigeförfattarna. Författarskapet är ett ensamt ställe att befinna sig i, allt som oftast. Då är det fint med sammanhang där vi kan träffas, antingen i verkliga livet eller i cybervärlden. Jag värdesätter de mötesplatser som finns, allt ifrån bokmässor runt om i landet till skrivarkurser till olika sidor och grupper på Facebook.

Sverigeförfattarna har en egen sida, titta gärna in här.

Jag vill dela med mig av författarpresentationen som Birgitta Backlund skrivit. Känns toppen att bli betraktad som ”sprudlande”, när jag sitter hemma i mysklänning och skriver.

”I dag har vi glädjen att hälsa göteborgskan Sylvia Lidén Nordlund välkommen till #Sverigeförfattarna.
Sylvia är lärare, föreläsare, samtalspedagog, sexolog och har en fil. kand. i konflikthantering, verksamheter som hon driver det egna företaget Amadora
Hennes författarskap och yrkesliv har kommunikation och relationer som huvudingrediens. Relationer liksom läsande och skrivande, är hennes stora intressen.
Sommaren 2017 kom debutromanen ”Allt det du måste”, del ett i trilogin om en kvinnas inre och yttre resa. Mia utsätts för vuxenmobbning, tvingas skärskåda sitt liv och inse vad hon egentligen måste göra. Den fristående uppföljaren, ”Om du bara vågar”, släpptes hösten 2018. Den handlar om att pröva nya vägar, att utmana rädslan för ensamhet och för misslyckande. Den avslutande delen i trilogin kommer i november 2019.
Sylvia har även medverkat i ett flertal novellantologier på mellanmänskliga teman såsom saknad och livsförändring. Den senaste antologin ”Mer än bara ord: på tal om framgångsrik kommunikation”, är nominerad till årets projektledarbok 2019.
Facebooksidor:
https://www.facebook.com/sylvialidennordlund
https://www.facebook.com/sylvialidennordlundforfattare/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *