Författarhelg och goda nyheter

Av | mars 30, 2019

Nästan varje dag tänker jag på hur lycklig jag är över att ha fått just Förlagshuset Siljans Måsar, med Yvonne i ledningen, som mitt förlag. När jag hade mitt första romanmanus klart och letade efter förlag fick jag flera erbjudanden från liknande förlag som mitt. Men ett av dem valde jag bort ganska snart, efter att det tagit åtta dagar att få svar på ett mejl. De andra kunde säkert ha fungerat, men jag fastnade omgående för Yvonnes varma och närvarande sätt att lyssna och stötta. Hon finns alltid till hands för att svara på frågor eller göra något annat av all den service som förlaget har.

Tack vare förlaget får jag vara med på en massa trevliga event, inte minst bokmässan i Göteborg. Men denna gång handlade det om författarmöte på Vattumannens bokhandel, samt en författarworkshop dagen efter då flera av förlagets duktiga medarbetare fanns på plats, exempelvis Ann-Sofie (till vänster i bild) som gjort mina fantastiska omslag.

Senaste nytt är att Josefin Lassbo, ny författare hos förlaget och som pratade marknadsföring, kommer att bistå Yvonne i förläggarsysslorna och dessutom vara med i arbetet med att öppna en Siljans Måsar filial i Göteborg! I Majorna dessutom, väldigt nära gatan där min huvudperson Mia bor. Den 26 maj slås portarna upp till den lilla lokalen där förlagets böcker kommer att finnas, inklusive mina två. En del författarmöten, föreläsningar och annat trevligt kommer det säkert att bli längre fram!

Självklart hann vi med att prata en massa som handlade om annat än böcker också, och förstås äta tillsammans.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *