Nytt författarfoto på gång

Av | augusti 31, 2016

14191421_10157450721140217_555570149_oVilket roligt liv jag har, tänker jag ofta. Inte minst idag, när jag träffade min fotoväninna. Sandra, YounHee Photography,  tog min fina författarbild i Ordberoende förlags novellantologi ”Älskanoveller – 30 nyanser av saknad.

När det nu är dags för Aritons novellantologi ”Över en vinterfika”, kunde jag i princip valt att använda ett gammalt foto. Fast då hade jag missat flera timmars nöje. Sandra är så lyhörd för mina önskemål, och samtidigt tydlig med vad hon tycker själv. Jag njuter av vårt samarbete liksom av våra diskussioner och slutresultatet verkar bli lika bra som sist.  Sedan är det kul att leka känd författare som blir fotograferad…

Ser fram emot att se den färdiga bilden, efter att Sandra trixat och trollat litet till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *