Utmaning – att skriva minst 100 ord om dagen

Av | september 4, 2016

skrivstundStort tack till min författarvän Jenny Jacobsson för en ny innovativ utmaning, att skriva minst 100 ord om dagen. Jag producerar inte ny text för tillfället, så jag har modifierat utmaningen för att passa mitt eget skrivande. Jag ska redigera min roman i en timme varje dag, helst ett kapitel.

En sak är alldeles säker, utan denna utmaning hade inte mycket blivit gjort de senaste dagarna, för det har varit fullt upp som det gärna är här i livet. Mycket nöjd konstaterar jag att i på tre dagar har jag redigerat tre kapitel, och av bara farten skrivit en författarpresentation till ”Över en vinterfika”, Aritons novellantologi som kommer i december.

Tacksam över att varje dag kunna gå in på Jennys evenemang och få peppande kommentarer, och läsa om vad de andra åstadkommit under dagen. Gemenskap på hög nivå! Kanske fler som vill haka på? https://www.facebook.com/events/1675833329404188/

2 kommentarer om “Utmaning – att skriva minst 100 ord om dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *