Ny novell inskickad

Av | augusti 28, 2016

vårfikaStärkt av vetskapen om att två av mina noveller är publicerade innan året är slut, gör jag ett tredje försök. Även denna gång är det Ariton förlag som utlyst en novelltävling, nu på temat ”Det som vi inte talar om”. Dessutom ska det finnas med en fika, och årstiden ska vara våren. Jag gillar upprepningens trygghet, som i de gamla folksagorna. Årstidernas växling, men ändå en fika varje gång, och som extra spänningshöjare; ett intressant tema. Temat för ”Över en vårfika” var extra lockande. Så många saker som vi undviker att tala om av olika skäl. Ska bli så spännande att läsa novellerna i denna antologi, oavsett om min är med eller inte. Såklart blir det fulländat om jag har turen på min sida även denna gång! Om dryga två timmar är det deadline för inskickande. Kan inte säga att jag hade god marginal när jag just skickade in mitt bidrag, men det var väldigt noga genomläst och dessutom extremt många gånger…

2 kommentarer om “Ny novell inskickad

    1. Sylvia Post author

      Tack! Har verkligen fått blodad tand, och dessutom upptäckt tjusningen med att skriva noveller!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *