Nu börjar det likna färdig bok!

Av | september 2, 2019

Åh, vilken lång process det är att få till en bok. De första raderna skrev jag i januari och den färdiga boken kommer i oktober/november. Som jag längtar tills dess! Under tiden gläds jag åt att kunna avslöja min hemliga blurbare – Annika Estassy – och vad hon skriver om min Det enda du behöver: ”En berättelse som vardagsnära och med lätt handlag och fin fingertoppskänsla skildrar ett sårigt mor-dotter förhållande.”

Det känns fantastiskt att få sådana fina ord av en av mina favoriter inom svensk Feelgood. Och fantastiskt att se mitt fina omslag växa fram i Ann-Sofies skickliga händer, mer om henne finns på Lilla Blå Tornet  Snart kommer den slutgiltiga varianten, men här kommer en förhandstitt! I dag skickade jag in den genomgångna inlagan. Nästa vecka skickas mitt manus och blivande tredje bok till tryckeriet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *