Boken till tryck, bokmässan nästa

By | september 11, 2019

I dag gick min tredje bok iväg genom cyberrymden, till tryckeriet i Falun, Scandbook. Äntligen kan jag andas ut! Nu är det release i Stockholm i morgon, för Camilla Davidssons sjätte bok! Där ligger jag en aning efter, sedan vi möttes på Ann Ljungbergs skrivarkurs i Las Palmas 2013 då ingen av oss var utgiven. Vi blev ett gäng där, Las Palmas Girls, och i morgon ses vi alla igen och firar Camilla.

En intervju för Skrivradion, en NACS-mässa och en del annat står på agendan innan vi ses igen, när de kommer för att bo hos mig under bokmässan. Den ser jag fram emot, särskilt Marie Hedegårds och mitt framträdande under rubriken: Urmödrar som bryter sig loss. Hoppas vi ses på Feelgood scenen på lördagen klockan 13.30 – 13-50!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *