Det enda du behöver – korrekturen är gjord

Av | augusti 18, 2019

Hurra, i dag skickade jag tillbaka mitt korrekturlästa manus efter att jag hade gått igenom alla röda krumelurer som Kriss på Spyglass Text satt dit. jag är verkligen tacksam över alla kompetenta personer jag stöter på i mitt författarjobb. och som vanligt är de anlitade av min förläggare på Förlagshuset Siljans Måsar.

Nu väntar jag på mejl från en annan ytterst proffsig medarbetare, Ann-Sofie på Lilla blå tornet, som håller på att filar på omslaget och redan har skickat ett första prov. Men jag håller på omslaget ett tag till. Min hemlige blurbare har börjat läsa, och väntar med spänning på vad denna toppförfattare ska ge för omdöme om min bok. Håller tummarna …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *