Liten skrivartripp till Las Palmas

Av | mars 11, 2019

En liten paus från skrivandet, i solskenet på Las Canteras några meter från lägenheten som jag bor i. Min man Stefan tillbringar mycket av sin tid här i värmen som gör honom gott. Jag kommer några gånger om året. Den här veckan för att vara ledig från mitt andra arbete och fokusera på skrivandet. Dagarna har jag ägnat åt två långa skrivarpass med litet sol och lunch emellan. För att sedan hinna umgås med alla våra skandinaviska vänner på kvällar och helger.

Denna helg har det varit en stor flesta, där man klär sig i sorgekläder och begraver en gigantisk konstgjord sardin och sedan drar ett otroligt fyrverkeri i gång. Vår balkong är första parkett och därmed omåttligt populär kvällar som denna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *