Kvinnohistorisk frukost

Av | juni 4, 2020

Den nystartade sidan kvinnohistorier.se tar upp aktuella kvinnoteman av olika slag. I går fick jag vara med på deras kvinnohistoriska frukost som sändes ut via Zoom till ett antal gäster som fått biljetter av mig eller via Helena Hansens hemsida. Helena är lektör och var den som intervjuade mig. Det känns så lyxigt att få en hel timmes utrymme för att prata om min författarresa och hur serien om Mia kom till.

Helena träffade jag för några år sedan hos Litterära Konsulter. De hade ett erbjudande om en förstakapitel-analys som jag nappade på och som Helena gjorde. Den analysen hade jag stor glädje av när jag redigerade mitt första kapitel i ”Om du bara vågar”.

Sedan dess har vi haft kontakt via sociala medier då och då och jag prenumererar på hennes nyhetsbrev som kan beställas via Helenas hemsida www.helenahansentexta.com

Det var en skara intresserade lyssnare som även ställde många kluriga frågor runt skrivande. Glädjande nog dök en av mina bästa och äldsta vänner från gymnasiet upp på skärmen! Så efter avslutat möte fick jag direktfeedback av Ann-Charlotte (på bilden).

En supertrevlig timme som gick alldeles för fort. Här skriver Helena en kort recension av frukosten. Extra roligt att läsa är följande: ”Håll ögon och öron öppna, för nu håller Sylvia på med ett nytt skrivprojekt – alldeles säkert är Sylvia en författare som vi kommer att få se och höra mycket mera av.”

Till hösten blir det runt 15 liknande utsändningar, på kvällstid denna gång, onsdagar mellan klockan 20 och 21. Nu före sommaren finns några tillfällen kvar som även de sänds på samma kvällstid. Många har hört av sig och bett om det, eftersom det ofta är svårt att komma ifrån jobbet på dagtid. håll koll på Helenas hemsida och prenumerera på nyhetsbrevet så att du inte missar något!

 

2 kommentarer om “Kvinnohistorisk frukost

 1. Helena Hansen

  Så fint skrivet Sylvia! Stort tack för att du delar med dig av dina upplevelser av frukosten! Blir jätteglad för dina ord! 🙂

  Svara
  1. Sylvia Post author

   Tack själv, Helena, det var väldigt trevligt att vara med! Hoppas det blir fler gånger!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *