Bokfrukost den 3 juni – Vill du vara med gratis?

Av | maj 29, 2020

På onsdag nästa vecka mellan klockan 8.30 och 9.30 medverkar jag hos kvinnohistorier.se  på en kvinnohistorisk frukost modererad av Helena Hansen  (www.helenahansentexta.com). Helena kommer att intervjua mig och sedan blir det utrymme för frågor och diskussion bland deltagarna på frukosten som sker via Zoom. Så här skriver Helena om eventet: ”Författaren Sylvia Lidén Nordlund berättar om sin huvudperson Mias inre och yttre resa samt sin egen författarresa. Hon berör också hur våra måsten begränsar oss, hur viktigt det är att våga förändras och hur försoning och acceptans kan ge lugn i själen.”

Helena träffade jag på Bokmässan för några år sedan hos Litterära Konsulter. Hon hade läst de första kapitlen av ”Om du bara vågar” och gjort ett utlåtande som gladde mig mycket. Det blev ett fint samtal efteråt och jag ser mycket fram emot att mötas igen under detta event, om än inte IRL.

Vill du vara med? Jag har ett antal biljetter som jag skänker bort(ordinarie pris 75 kr). mejla mig på sylvia@sylvialidennordlund.se så skickar jag en länk!(begränsat antal)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *