En av de finaste!

Av | juni 10, 2020

Ibland kommer den där recensionen som får mig att dra ett djupt andetag och med en tår i ögonvrån läsa igen, och om igen! Att recensenten fångat upp just det som jag vill förmedla, och dessutom ger betyget 5 av 5!

”Det enda du behöver av @sylvialidennordlund är den sista och avslutande delen i trilogin om Mia. Precis som Sylvias två andra böcker om Mia är denna välskriven, har en röd tråd och ett djup i sig. Det märks att författaren har erfarenhet av relationer, känslor och att människor reagerar olika i olika situationer och hittar sitt eget sätt att lösa konflikter och hantera livets svårigheter. ??? Betyg ?????/5  …
Jag tycker mycket om Sylvias sätt att skriva. Hon skriver på ett sätt som gör att läsaren kan leva sig in i Mias situation och jag tror att många av oss kan känna igen sig och relatera till en del av karaktärerna och en del situationer på ett eller annat sätt. ??? Som pricken över i:et ger Sylvia läsaren verktyg till hur man kan tänka, att vi alla är olika, tolkar situationer på olika sätt och att det inte bara finns ett sätt att lösa livets svårigheter på. ??? Jag rekommenderar trilogin om Mia – en ärlig, härlig och mycket välskriven serie som ger en hopp om att det går att påverka sin egen situation och sitt tankesätt??? ??? Tack Sylvia för din härliga serie. ??❤️”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *