Köruppvisning – min tur att applådera

By | maj 20, 2018

Min lillasyster Linda är en av mina störtsta stöttepelare när det gäller mitt skrivande.som hon trodde på från början. Hon testläser, gillar och sprider  i olika sammanhang att hennes syster nuförtiden är författare. Hennes bokcirkel har läst min första roman, hon har även köpt novellantologierna där jag medverkat och dykt upp på i stort sett alla bokevent och releaser. Till råga på allt har hon sett till att tiotalet av arbetskamrater och vänner köpt min bok. Då känns det fantastiskt bra att det äntligen är min tur att heja på henne.

Helgens besök hos min syster innefattade alltså även en helkväll med middag och köruppvisning av Pro Musica. Linda gjorde kördebut i Linköpingskören med den äran (den snygga svartklädda kvinnan)! God mat var det och som extra bonus vann jag en stor ask med chokladpraliner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *