Glimrande release för Camilla Davidssons nya pralin – Liten tvåa med potential

Av | maj 3, 2018

Tidigt, tidigt på morgonen den 2 maj tog mina författarvänner och jag taxi till Malagas flygplats efter mysiga skrivardagar. Klockan var så tidigt ställd att jag inte ens hunnit med att somna efter jag gått och lagt mig!

Efter dryga fyra timmar landade vi på Arlanda och Camilla skyndade iväg. Hon skulle försignera böcker hos Printz förlag där releasen skulle gå av stapeln klockan 17. En aning nervöst var det innan vi alla satt på planet och visste att resan inletts  som planerat.

Monica och jag stod utanför förlaget på lilla Nygatan några minuter i fem och väntade med spänning på att träffa en glittrande glad Camilla, med sin femte utgivna bok i handen.

Ett extra plus, förutom att se Camillas glädje, var att träffa alla författarvänner som jag lärt känna de fem år som gått sedan skrivarkursen i las Palmas då allt började på riktigt! Inte minst Ann Ljungberg, vår kursledare, till höger på första bilden. Nästan alla Las Palmasgirls som vi heter som möttes den gången finns med på fotot i mitten. Och så förstås stjärnan själv, Camilla, med sin lockande bok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *