Intervju till GP:s namnsida

Av | november 20, 2017

Att bli intervjuad är en utmaning, särskilt med tanke på att jag i mitt arbete med samtal är den som vanligtvis ställer frågorna. Samtidigt är det ett utmärkt tillfälle både att göra nya bekantskaper och att få syn på nya sidor hos sig själv.

Journalisten som intervjuade mig i dag var en kvinna runt min egen ålder. Under tiden som hon var på besök hann vi förutom det som var hennes uppdrag gå igenom en väldigt massa intressanta ämnesområden.

Att berätta om mig själv och vilka händelser som fört mig dit jag befinner mig i dag ger perspektiv på en massa händelser. Insikter kommer när jag hör min egen röst tala om upplevelser jag mest funderat på inne i huvudet förut. Precis det som mina klienter brukar säga när de kommer på nya saker om sig själv.

Extra trevlig avslutning blev det också med boksignering och överenskommelse om att höras av längre fram för att fortsätta prata över en lunch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *