Allt för hälsan – många fina möten

Av | november 12, 2017

Tre dagar i Stockholm på en Hälsomässa är något helt annat än Bokmässan i Göteborg. Den är så mycket mer än en mässa och med så otroligt många fler människor som rusar runt för att hitta bästa bokpriserna. På helgens Hälsomässa strosade folk runt och tittade i lugn och ro på utbudet av allt ifrån yogakläder till hälsodrinkar och även en del böcker.

Det var bara några förlag representerade, bland annat Bladh by Bladh där min väninna Camilla Davidsson har fyra böcker om Emma utgivna. Där tillbringade jag en trevlig stund och pratade med Carina från 4Good som gett ut en peppbok där även Camilla medverkar.

Vid mitt förlags monter stannade människor som var intresserade av böcker och personlig utveckling. Bra ingång till givande samtal. Flera av dem jag mötte kommer jag att ha fortsatt kontakt med. Glädjen i att utforska en ny bekantskap och få ta del av okända livshistorier gör mitt liv så fantastiskt innehållsrikt!

Till min stora glädje fick jag även denna gång möjlighet att byta några ord med Janesh Vaidya och hans trevliga agent. Förra gången vi sågs vid lunch i författarloungen på Bokmässan överlämnade jag en av mina böcker som nu läses av agentens mamma:)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *