Bokklubb i Linköping

Av | november 24, 2017

Jag är oerhört tacksam för allt stöd jag får av mina fina släktingar. Min svägerska Katja har dykt upp på mina senaste boksigneringar för att prata bort en stund ifall jag skulle blivit stående ensam. Omtänksamt!

Min syster Linda har gjort ett digert reklamjobb i sin hemstad och i kväll är Allt det du måste i fokus på hennes bokklubbsträff. Dessutom har drycken färgsanpassats. Ska bli väldigt intressant att få höra vad som fanns i glasen.

Att skriva en bok är ett omfattande och energikrävande projekt. Jag får nog säga att det var tur att jag inte visste hur mycket jobb det är efter att den kommit ut med att försöka sprida den. Jag har haft väldig tur och synts en hel del både i bloggar och i olika former av massmedia. Jag har tillit till att boken hittar sina läsare även om takten är betydligt långsammare än mitt otåliga sinne är bekväm med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *