Hurra, bokmässa i dagarna fyra!

Av | september 25, 2019

Årets höjdpunkt för många författare, inklusive mig själv, börjar i morgon. Men jag har redan tjuvstartat genom att lägga fram böcker och fälla upp min nya roll-up vid Förlagshuset Siljans Måsar F01:34. Jag kommer att finnas i montern till och från, men alldeles säkert på mina signeringstider:

Torsdag klockan 10-10.30, fredag klockan 10.30-11, lördag klockan 15.15-16 och söndag klockan 11-11.30.

En extra bonus i år är att det finns en ny scen; Feelgood-scenen, även den i F-hallen. Många kända ansikten kommer att stå på den under lördagen och söndagen. Marie Hedegård och jag kommer att samtala om Urmödrar som bryter sig loss, utifrån våra karaktärers yttre och inre resa. Moderator är min gamla skrivkursledare Ann Ljungberg. Det var på hennes kurs i Las Palmas som mina författardrömmar började ta form på riktigt.

I dag kom min första övernattande gäst, i morgon kommer ytterligare två och på fredag den sista. Vilket gäng vi blir, och så kul vi ska ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *